Doprava a vrátenie zadarmoViac
Prihlásiť sa na odoberanie newsletteru

Vyber

Kategórie(1)

Veľkosť

Farba

Určenie

Oteplený produkt

Rozsah zliav

Filter (1)Oblečenie
Odstrániť všetko

Beh(114)

Schovať filtre

Produkty pre bežcov

Hovorí sa, že behať môže každý. A je na tom veľa pravdy. Svoje bežecké dobrodružstvo môžete začať kedykoľvek. Všetko, čo potrebujete, sú topánky a bežecký úbor. Nie je potrebné špeciálne vybavenie ani ďalšie príslušenstvo.

Rovnako ako je ľahké začať behať, je ľahké začať behať nesprávne. Preto je dôležité, aby začiatočníci aj pokročilí nadšenci joggingu pamätali na vhodnú obuv. Dobrá bežecká obuv je základ.

Zobrazené 96 z 114 prvkov.

Zobraziť ďalšie 18 produkty

Najlepšie bežecké topánky - behajte v New Balance

Obuv New Balance poskytuje pohodlie aj pri veľmi intenzívnom tréningu. Vďaka vývoju vlastných technológií spĺňa príslušenstvo pre bežcov ponúkané v našom e-shope očakávania aj tých najnáročnejších bežcov.

Technológie používané pri výrobe obuvi New Balance:

Acteva - je ľahká, kvalitná pena, ktorá sa používa ako vnútorná výstelka podošvy. Na rozdiel od tradičných materiálov má tento syntetický materiál lepšie odpruženie a vyššiu odolnosť proti deformáciám. Vďaka tomu sú pri dlhých behoch menej zaťažované kĺby a kolená, čo je dôležité najmä pre ľudí s pronačnými alebo supinačnými chodidlami.

N-durance - patentovaná technológia New Balance. Umelá guma umiestnená v zadnej časti topánky pod pätou. Zvyšuje manévrovateľnosť a účinne tlmí pätu. Hodí sa na beh po asfalte alebo umelom povrchu, ktorý vo všeobecnosti tlmí menej ako zem.

Abzorb - komponent vyrobený z polyméru namontovaný v podrážke topánky. Používa sa na absorbovanie a následné rozptýlenie energie, ktorá vzniká pri kontakte chodidla so zemou. Znižuje namáhanie kĺbov pri behu.

OrthoLite - je antibakteriálna vložka, ktorú ponúka náš e-shop pre bežcov. Prispôsobí sa chodidlu, zaistí správnu termoreguláciu pri behu a nedovolí, aby sa v topánke hromadilo veľké množstvo potu. Chráni pred odreninami na priehlavku chodidla.

Meta-Lock – jedna z proprietárnych technológií New Balance. Náš e-shop ponúka topánky s technológiou Meta-Lock, ktorá podporuje kolená a nohy pri stabilizácii tela počas tréningu.

REV-Lite – Inovatívna medzipodrážka vyrobená z materiálov najvyššej kvality, o 30% ľahšia ako iné peny, pri zachovaní porovnateľného výkonu. Zistite, ako si vybrať veľkosť topánok na beh.

New Balance – všetko pre bežca

Keď už máme vybratú správnu obuv, mali by sme sa zamyslieť nad tým, aké oblečenie pre bežca zvoliť. Je síce pravda, že behať môžete aj v bavlnených šortkách a tričku, no správne zvolené bežecké oblečenie vám prinesie nielen väčšiu istotu pri tréningu, ale aj zníži nepohodlie spojené s potením sa pri cvičení.

Bežecký e-shop New Balance je plný tričiek z priedušnej sieťoviny a ľahkých syntetických materiálov. Bežecké oblečenie je vyrobené technológiou NB Dry. Ide o syntetický materiál, ktorý zvyšuje komfort behu tým, že odvádza vlhkosť von. Pronácia a supinácia - Zistite viac o bežeckých topánkach New Balance, ktoré sú ideálne prispôsobené vašim potrebám a typu chodidla.

Nakupujte v e-shope New Balance, kde nájdete všetky bežecké potreby:

  • dámske bežecké topánky
  • pánske bežecké topánky
  • bežecké šortky
  • bežecké topy
  • ľadvinky, do ktorých si pohodlne odložíte telefón i kľúče