Doprava a vrátenie zadarmoViac
Prihlásiť sa na odoberanie newsletteru

Vyber

Kategórie

Určenie

Pre koho

Farba

Veľkosť

Šírka

Výška podrážky

Kolekcie

Rozsah zliav

Obuv(174)

Schovať filtre

Obuv

Šport - obuv na beh

New Balance je značka, ktorá sa špecializuje na uspokojovanie každodenných potrieb športovcov z celého sveta. V súčasnosti sme lídrom medzi značkami obuvi a športového oblečenia, ktoré milujú športovci po celom svete, pretože zaisťujeme optimálne prispôsobenie športového oblečenia telu a lepší výkon počas tréningu.

V našom e-shope nájdete široký výber bežeckej obuvi a športového oblečenia. Prečo sa oplatí vybrať si dámsku i pánsku športovú odev New Balance? Pretože za účelom výroby tej najlepšej športovej obuvi a oblečenia sa naša značka neustále zameriava na zlepšovanie technológií a výrobných metód.

Zoznámte sa s najnovšími modelmi pánskych a dámskych bežeckých topánok dostupnými v našom e-shope a vyberte si pre seba tie najlepšie tréningové topánky.

Zobrazené 96 z 174 prvkov.

Zobraziť ďalšie 78 produkty

Športová obuv online – trénujte efektívnejšie s New Balance

Pánska alebo dámska športová obuv New Balance je mimoriadne pohodlná a vďaka vhodne navrhnutému odpruženiu vám zaručí lepší tréning. Naše športové topánky boli vylepšené aj z hľadiska pohodlia a stability, vďaka čomu budete môcť dosiahnuť veľkolepé výsledky počas každého tréningu.

Ak hľadáte overenú značku, ktorá vyrába kvalitnú dámsku bežeckú obuv, New Balance splní všetky vaše očakávania a požiadavky. Využite svoj potenciál naplno vďaka našim kolekciám športovej obuvi, ktorá bola vytvorená špeciálne pre športových nadšencov, ktorí si cenia tú najvyššiu kvalitu.

Naša značka dokonale rozumie potrebám žien, ktoré trénujú každý deň, a preto sa zameriavame predovšetkým na to, aby naše dámske bežecké topánky boli čo najfunkčnejšie a umožňovali efektívne vykonávanie rôznych pohybových aktivít.

Či už trénujete na maratón, cvičíte jogu alebo si len užívate ranné behanie v parku, naše tréningové topánky splnia vaše potreby. Zistite, na čo sa zamerať pri výbere bežeckých topánok na asfaltový povrch.

Športová obuv najvyššej kvality – objavte New Balance

Značka New Balance spĺňa očakávania profesionálnych športovcov výrobou športovej obuvi, ktorá zaujme rovnako výkonom a funkčnosťou ako aj svojou estetickou stránkou.

Všetky kolekcie tréningových topánok New Balance sa vyznačujú nadčasovým dizajnom, ktorý ich odlišuje od iných značiek. Naša športová obuv je ideálna nielen na tréning, ale aj na večernú prechádzku s priateľmi do mesta. Naši dizajnéri neustále zavádzajú množstvo inovácií do všetkých produktov New Balance, pričom sa starajú aj o vizuálnu stránku produktov. Chcete si vybrať ideálne bežecké topánky? Prečítajte si našu príručku.

Chcete si vybrať ideálne bežecké topánky? Prečítajte si našu príručku.

Značka New Balance už vyše sto rokov teší športovcov športovým oblečením a tréningovými topánkami , ktoré sa vyznačujú mimoriadnym dizajnom a štýlovou eleganciou. Ak máte záujem o pánske bežecké topánky, v našom e-shope New Balance nájdete stovky modelov športových topánok s rôznymi vlastnosťami, farbami a dizajnom.

Oboznámte sa s aktuálnymi akciami a cenovými ponukami dostupnými v našom e-shope. Máme širokú škálu športovej obuvi a oblečenia, ktoré splnia všetky vaše očakávania i požiadavky. Užite si nákupy u nás.

Pozri tiež futbalové kopačky.