Doprava a vrátenie zadarmoViac
Prihlásiť sa na odoberanie newsletteru

Vyber

Kategórie

Veľkosť

Farba

Určenie

Šírka

Výška podrážky

Kolekcie

Rozsah zliav

Tenis(12)

Schovať filtre

Tenisové topánky, oblečenie a doplnky

Značka New Balance vznikla pred viac ako sto rokmi a dodnes ponúka svojim zákazníkom športovú obuv a oblečenie najvyššej kvality. Ak hľadáte overené miesto, kde nakúpite módne, pohodlné a moderné dámske či pánske tenisky, v New Balance nájdete presne to, čo hľadáte. Máme široký výber rôznych kolekcií športovej obuvi, ktorá vyniká inovatívnou technológiou a perfektne sedí na nohe. New Balance vám zaručí najvyššiu kvalitu, vďaka ktorej sa každý tréning stane ešte efektívnejším.

Nájdite v New Balance tie najlepšie tenisky

V e-shope New Balance nájdete kvalitné tenisky. V závislosti od druhu športu, ktorý praktizujete, si v New Balance vyberte pre seba tie pravé topánky. V našom sortimente nájdete široký sortiment obuvi, oblečenia a doplnkov pre športovcov.

Výberom New Balance si môžete byť istí, že každý váš tréning bude maximálne pohodlný, efektívny a v súlade s vašimi potrebami. Záleží nám nielen na vysokej kvalite a funkčnosti našich produktov, ale dbáme aj na čo najvyšší komfort ich používania.

Športové topánky, ktoré predávame, sa vyznačujú vynikajúcim tlmením, povrchovou úpravou vyrobenou s dôrazom na najmenší detail a štýlovým vzhľadom. Všetky tieto vlastnosti vám umožnia plne sa sústrediť na tréning a budú vám pri cvičení pomáhať. Trénujte s New Balance a užívajte si každý krok. Tenisky sú skvelou obuvou na tréning aj na bežné dni. Zistite, ako nosiť tenisky.

Tenisky - výpredaj v New Balance

Ak hľadáte lacné tenisky New Balance, využite atraktívne ponuky a akcie dostupné v našom e-shope. Ponúkame lacné pánske a dámske tenisky za najlepšiu možnú cenu.

Okrem toho môžete v našom e-shope nakupovať online z pohodlia vášho domova. Športová obuv, výpredaje a akcie sú našou špecialitou! New Balance je značka, ktorá si získala profesionálnych športovcov z celého sveta, celebrity, filmové hviezdy i všetkých športových nadšencov.

Náš sortiment zahŕňa produkty ako je dámska a pánska športová obuv, športové oblečenie a športové doplnky.

Dámske tenisky - New Balance vám bude oporou pri každom zápase

Tenis je náročný šport, musíte byť pripravení na rýchle akcie a veľa pohybu. Ak chcete, aby bol každý váš tréning čoraz lepší, vyskúšajte špeciálne dámske alebo pánske tenisky New Balance. Odev a obuv na tenis - neviete, od čoho začať? Prečítajte si našu príručku.

Naša značka už roky pomáha športovcom a preto vieme, ako vytvoriť tú najlepšiu športovú obuv. Vhodné odpruženie, dokonalá priľnavosť k nohe, ľahkosť a najvyššia kvalita spracovania sú vlastnosti, ktoré charakterizujú naše tenisky. Vyberte si New Balance a každý tréning a zápas bude pre vás príjemnou výzvou, ktorej budete čeliť vo vhodných a pohodlných podmienkach.

Naše tenisky boli vyvinuté špecialistami v oblasti dizajnu športovej obuvi, vďaka čomu môžu výrazne ovplyvniť kvalitu vašej hry. Spoločnosť New Balance roky inovuje športovú obuv a neustále ju vylepšuje. Zameriavame sa predovšetkým na spokojnosť našich zákazníkov.